ANLÆGSGARTNER

VEDLIGEHOLDELSE OG BEPLANTNING

Jonas Træ & Anlæg

VI TILBYDER VEDLIGEHOLDELSE AF GRØNNE OMRÅDER

Mange års erfaring

En flot have kræver, at man holder den ved lige. Det kan være et uoverskueligt projekt og til tider også besværligt. Hos Jonas Træ & Anlæg tilbyder vi vedligeholdelse af grønne områder, så de altid står flot. Du slipper for det hårde arbejde og kan i stedet få optimal glæde af din have året rundt.

Vi har mange års erfaring med gartneri, og vi tilbyder vedligeholdelse af grønne områder for både privatpersoner, erhvervskunder og foreninger. Ingen opgave er for stor eller for lille til vores grønne fingre, og vores brede sæt af færdigheder omfatter blandt andet:

  • Blomster
  • Buske
  • Træer
  • Bede

Vi vedligeholder både haver og parker, men vi tager også gerne imod specifikke forespørgsler. Vi kører ud til kunder i områder såsom Vildbjerg, Herning, Holstebro og de omkringliggende egne.

Vedligeholdelse af grønne områder til gode priser

Det kan være en dyr omgang at få besøg af en dygtig og kvalificeret anlægsgartner. Vi tilbyder derfor konkurrencedygtige priser, men sørger samtidig for, at du får høj kvalitet for dine penge. Vi kommer altid med holdbare løsninger på vores arbejdsopgaver, og vi arbejder ud fra dine ønsker, så haven passer til dine behov.

Når det kommer til vedligeholdelse af grønne områder, kan vi også hjælpe dig med andre typer af opgaver. Vi tilbyder blandt andet træfældning ​og fliselægning, og står derfor til rådighed, hvis du også ønsker hjælp til dette.

Ring til os for en samlet løsning

Når du vælger os til at stå for vedligeholdelse, kommer vi efter aftale og sørger for, at din have altid viser sig fra sin bedste side. Ønsker du at høre mere om dine muligheder hos Jonas Træ & Anlæg, kan du kontakte os på enten telefon eller e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi leverer professionelt og til tiden 

Holdbare løsninger af høj kvalitet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Jonas Træ & Anlæg 

Haunstrupvej 10
​7480 Vildbjerg

Telefon: 20 14 25 13

Mail: jonas@jtoa.dk 

OM JONAS TRÆ & ANLÆG

Siden foråret 2017 har vi hos Jonas Træ & Anlæg serviceret store dele af Midtjylland med alt fra haveservice til træfældning og belægning. Vi udfører alle former for anlægsopgaver, store som små, hvad enten du er privatkunde, en boligforening eller erhvervsejendom, så står Jonas Træ & Anlæg til rådighed.

ÅBNINGSTIDER

Kontakt os i dag! 

20 14 25 13

Du er også meget velkommen til at kontakt os på mail: jonas@jtoa.dk.