ANLÆGSGARTNER

VEDLIGEHOLDELSE OG BEPLANTNING

Vi udfører opgaver inden for

SIKKER OG PRÆCIS TRÆFÆLDNING

Vi tilbyder træfældning af store som små træer og buske

Skygger træerne i haven, så du ikke får aftensol? Har du nogle gamle træer, som er blevet triste at se på? Måske har du brug for hjælp til beskæring af træer i et område, som er svært tilgængeligt?

Der kan være mange grunde til, at træerne skal fældes – uanset årsagen, kan vi klare opgaven for dig. Hos Jonas Træ & Anlæg er vi eksperter inden for træfældning. Vi har mange års erfaring med fældning af træer, og vi kan løse selv de mest besværlige opgaver. Vi fælder træer for kunder i Vildbjerg, Herning, Holstebro og omegn.

Vi har alt det rigtige udstyr

Hos Jonas Træ & Anlæg har vi professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som eksempelvis hælder ind over huse eller udover elledninger. Vi tager dermed hensyn til:

  • Buske
  • Træer
  • Belægninger
  • Omgivelserne omkring træet

Ved udført træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Fældning af træ med god kommunikation

Der er mange grunde til, at du bør overlade din næste træfældning til os. Vores firmas vigtigste opgave er at gøre vores kunder tilfredse – hver eneste gang. Vi vægter god dialog højt, og derfor har vi dig med inde over processen. Vi sørger altid for, at der er klare aftaler, inden vi starter på fældning af træer.

Du kan have tillid til, at vi overholder aftaler og deadlines, da vi er et troværdigt gartnerfirma, som går op i gennemsigtighed og kommunikation. Vi arbejder for alle slags kunder, herunder både private, erhvervskunder og foreninger. Det betyder, at vi har en bred og omfattende erfaring med særlige opgaver. Vi bruger vores erfaring og specifikke viden til hver eneste opgave, og vi kan derfor garantere dig gode resultater.

Vi giver dig en god pris

Hos Jonas Træ & Anlæg tilbyder vi altid en god pris. Prisen varierer efter flere faktorer, såsom hvor mange træer, som skal fældes, og om det kræver særligt udstyr.

Hvis du gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på enten telefon eller e-mail. Du er også velkommen til at maile os et billede af dit træ, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi leverer professionelt og til tiden 

Holdbare løsninger af høj kvalitet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Jonas Træ & Anlæg 

Haunstrupvej 10
​7480 Vildbjerg

Telefon: 20 14 25 13

Mail: jonas@jtoa.dk 

OM JONAS TRÆ & ANLÆG

Siden foråret 2017 har vi hos Jonas Træ & Anlæg serviceret store dele af Midtjylland med alt fra haveservice til træfældning og belægning. Vi udfører alle former for anlægsopgaver, store som små, hvad enten du er privatkunde, en boligforening eller erhvervsejendom, så står Jonas Træ & Anlæg til rådighed.

ÅBNINGSTIDER

Kontakt os i dag! 

20 14 25 13

Du er også meget velkommen til at kontakt os på mail: jonas@jtoa.dk.