ANLÆGSGARTNER

VEDLIGEHOLDELSE OG BEPLANTNING

Vi tilbyder

HAVEINDRETNING AF HØJESTE KVALITET

Få hjælp til haveindretning

Det kan være svært at holde haven pæn og nydelig, da det kræver en del arbejde. Med den rette haveindretning kan du få mest mulig glæde ud af din have, mens du holder vedligeholdelse nede på et minimum.

Hvis du har brug for hjælp til haveindretning, står vi hos Jonas Træ & Anlæg til rådighed. Vi kan forskønne din have og indrette den efter dine behov, så den passer perfekt til dig og dine vaner. Vi hjælper både private, erhvervskunder og foreninger med at få flotte haver, og vores kunder kommer typisk fra Vildbjerg, Herning, Holstebro og de nærliggende områder.

Vi laver smukke haver med sans for de små detaljer

Som en erfaren anlægsgartner, kan vi lave indretning af have, som lever op til selv de mest specifikke og unikke krav. Som gartner har vi en lang række færdigheder, og vi kan klare det meste inden for haveindretning.

Vi lægger stor vægt på troværdighed og klare aftaler. Ved indgåelse af ny aftale sørger vi for at forventningsafstemme, da kundetilfredshed er vigtigt for os. Vi arbejder altid inden for den aftalte tidsramme, og vi leverer ligeledes altid til tiden. Vi går op i håndværk og god kvalitet, og derfor kan vi tilbyde holdbare løsninger. Derudover har vi sans for det æstetiske, og vi bemærker de små detaljer, som gør den store forskel. Med hjælp fra os, kan du få en smuk have, som passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag for at høre mere

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os allerede i dag. Vi vil med glæde fortælle dig mere om dine muligheder, og undersøge hvordan vi kan indrette din have optimalt. Du kan enten ringe eller skrive en e-mail til os, og vi sørger for at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.​

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi leverer professionelt og til tiden 

Holdbare løsninger af høj kvalitet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Jonas Træ & Anlæg 

Haunstrupvej 10
​7480 Vildbjerg

Telefon: 20 14 25 13

Mail: jonas@jtoa.dk 

OM JONAS TRÆ & ANLÆG

Siden foråret 2017 har vi hos Jonas Træ & Anlæg serviceret store dele af Midtjylland med alt fra haveservice til træfældning og belægning. Vi udfører alle former for anlægsopgaver, store som små, hvad enten du er privatkunde, en boligforening eller erhvervsejendom, så står Jonas Træ & Anlæg til rådighed.

ÅBNINGSTIDER

Kontakt os i dag! 

20 14 25 13

Du er også meget velkommen til at kontakt os på mail: jonas@jtoa.dk.