ANLÆGSGARTNER

VEDLIGEHOLDELSE OG BEPLANTNING

green

Jonas Træ & Anlæg

VI LAVER ALLE FORMER FOR FLISELÆGNING

Lad os stå for de nye fliser på din grund

Har du brug for at få lagt nye fliser i haven, på terrassen eller i garagen? Måske snakker din boligforening om fliselægning i det udendørs gårdareal?

Fliselægning kan være en svær proces, og det er en god idé at få hjælp af en professionel anlægsgartner. Hos Jonas Træ & Anlæg er vi specialister inden for fliselægning. Vi laver belægning til enhver anledning, og vi kan løse din belægningsopgave til perfektion uanset om du er privatkunde, fra erhvervslivet eller fra en forening.

Vi arbejder i hele Midtjylland og har mange kunder omkring Vildbjerg, Herning, Holstebro og omegn. Vi er fleksible, og kører derfor gerne et længere stykke for lægning af fliser.

Gode grunde til at vi skal lave din næste fliselægning

Vores dygtige gartnere har løst mange forskellige belægningsopgaver og har også mange års erfaring med både grus og naturstensbelægning.

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan eksempelvis minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Inden påbegyndelse af en belægning, vurderer vores gartnere både underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse, så du fremover kan bruge pengene på noget andet.

God service og klare aftaler

Når du vælger Jonas Træ & Anlæg, er du garanteret god service og klare aftaler. Vi går altid den enkelte kunde i møde og vi skræddersyr en løsning, som lever op til netop dine forestillinger og krav. Derudover arbejder vi altid inden for den aftalte tidsramme, og vi overholder dermed alle deadlines.

Vi har konkurrencedygtige priser

Du kan trygt stole på, at du altid får en god pris på fliselægning hos Jonas Træ & Anlæg. Din regning bliver lavet på baggrund af forskellige faktorer, som blandt andet omfatter materialer og arbejdstid.

Hvis du gerne vil høre nærmere om vores priser på flisebelægning, er du velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Vi vil med glæde tage en snak med dig, så du kan høre mere om dine muligheder. I den forbindelse udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, og udføre et unikt resultat.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi leverer professionelt og til tiden 

Holdbare løsninger af høj kvalitet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Jonas Træ & Anlæg 

Haunstrupvej 10
​7480 Vildbjerg

Telefon: 20 14 25 13

Mail: jonas@jtoa.dk 

OM JONAS TRÆ & ANLÆG

Siden foråret 2017 har vi hos Jonas Træ & Anlæg serviceret store dele af Midtjylland med alt fra haveservice til træfældning og belægning. Vi udfører alle former for anlægsopgaver, store som små, hvad enten du er privatkunde, en boligforening eller erhvervsejendom, så står Jonas Træ & Anlæg til rådighed.

ÅBNINGSTIDER

Kontakt os i dag! 

20 14 25 13

Du er også meget velkommen til at kontakt os på mail: jonas@jtoa.dk.